Write for Rights

Write for Rights in Rijswijk

Doe mee met het grootste mensenrechtenevenement ter wereld.Help jij dit jaar mee om onrecht te bestrijden? In een paar minuten maak jij het verschil. Kom in actie tegen onrecht in de wereld - Schrijf een brief en verander een leven.

Op 4 december is er een Write for Rights in wijkcentrum Stervoorde. U kunt hier brieven schrijven voor en kaarten sturen aan alle mensen die dit jaar centraal staan bij deze actie.
Er zijn pakketjes met alles wat nodig is voor het schrijven van brieven voor of kaarten aan mensen in 10 verschillende landen. Je kunt zelf kiezen voor wie je wilt schrijven of misschien wil je wel voor iedereen schrijven.

De actie wordt om 10.30u geopend door Miriam Bryson

Bekijk voor eventuele extra informatie onze website: www.leidschendam-voorburg.nl of https://m.facebook.com/amnestyvoorburg/. Denk niet dat dit een andere groep is, wij werken samen Leidschendam-Voorburg-Rijswijk

NB We zitten in een zaal op afstand van elkaar en houden ons aan de coronaregels. Als je binnenkomt graag met mondkapje op, aan tafel mag het af.

Tijd

Van: 10:30 Tot: 16:00

Locatie

Doctor H.J. van Mooklaan 1, 2286BA Rijswijk

Nuttige info

Locatie is op loopafstand van Winkelcentrum In de Boogaard waar bus 22 en tram 17 stoppen (Haltes In de Boogaard) of bus 30 tegenover Stervoorde en bus 22 achter Stervoorde (Wethouder Brederodelaan)