Write for Rights

Write for Rights in Amerongen en Leersum

Vrijdag 10 december is het de jaarlijkse Dag van de Rechten van de Mens.
Ter gelegenheid daarvan organiseert de Amnesty-groep Amerongen-Leersum weer een Write for Rights schrijfactie. Ook dit jaar kunnen we helaas geen bijeenkomsten in de bibliotheek organiseren zoals in vorige jaren. Gelukkig hebben we vorig jaar heel goede ervaringen opgedaan met een nieuwe manier van schrijfactie voeren! Op diezelfde manier is er toch een vorm gevonden, waarbij je gemakkelijk en veilig aan de actie mee kunt doen.

Iedereen die mee wil doen kan dit jaar weer vanuit eigen huis een of meer brieven schrijven en/of groetenkaarten versturen. Als je een mailtje stuurt aan info@amerongen-leersum.amnesty.nl met je adres, en als onderwerp Write for Rights, dan zorgen wij ervoor dat je heel vlot een individueel schrijfpakketje in de bus krijgt.

In dat schrijfpakketje vind je onder meer achtergrondinformatie, voorbeeldbrieven, schrijfpapier, een pen en een poster. Ook vind je hierin een adres in de buurt waar je je geschreven brieven in de brievenbus kunt doen, zodat wij ze kunnen bundelen en efficiƫnt kunnen versturen aan de relevante adressen. Op deze manier hoef je zelf dus helemaal geen kosten te maken om aan de actie mee te doen. En natuurlijk kun je ook je huisgenoten vragen om een aantal brieven en/of kaarten te schrijven! Omdat je het thuis doet, hoeft het niet op een bepaalde dag, de actie loopt van 20 november t/m 10 december. Uiterlijk 11 december ontvangen we de geschreven brieven graag in onze brievenbus.

Wil je dit evenement bijwonen? Meld je dan even aan.

Ik meld mij aan

Tijd

Van: 00:00 Tot: 18:00

Locatie

Donkerstraat 27, 3958BH Amerongen