Write for Rights

Write for Rights: 10 december in Voorburg. Schrijf mee tegen onrecht!

Help jij dit jaar mee om onrecht te bestrijden? In een paar minuten maak jij het verschil. Kom in actie tegen onrecht in de wereld - Schrijf een brief en verander een leven. Op 10 december is er een Write for Rights in de Voorhof van de Oude Kerk in Voorburg van https://10.30-16.00u (in de grote zaal).

Je kunt brieven schrijven voor en kaarten sturen aan tien mensen die dit jaar centraal staan bij deze actie. Je kunt zelf kiezen voor wie je wilt schrijven of misschien wil je wel voor iedereen schrijven. De Write for Rights begint om https://10.30u Bekijk voor eventuele extra informatie onze website: https://www.leidschendam-voorburg.nl of https://m.facebook.com/amnestyvoorburg/

Tijd

Van: 10:30 Tot: 16:00

Locatie

Herenstraat 77, 2271CC Voorburg

Nuttige info

Bekijk voor eventuele extra informatie onze website: https://www.leidschendam-voorburg.nl of https://m.facebook.com/amnestyvoorburg/ Bereikbaarheid: De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Bushalte op Parkweg bus 23, 45 en 46. Op loopafstand van Voorburg Station, waar behalve de trein ook de bussen 23, 26, 28, 45 en 46 stoppen. Parkeren kan https://o.a. onder het station.