Write for Rights

Schrijfactie met amusement via live stream én Zoom voor Leiden en Leiderdorp

Ondanks corona toch actief aan het schrijven? Ja doe mee !!

Vanwege corona moet Write for Rights er dit jaar anders uit zien. Helaas geen gezamenlijke fysieke schrijfactie, daarom ontwikkelen we, samen met de Internationale Studenten Amnesty en de Europese rechtenstudenten Leiden (ELSA) een Coronaproof alternatief en wél...

een digitaal event via Zoom en een live stream op 10 december tussen 16.30 en 19.00 uur.

Iedereen schrijft veilig thuis, met thee, koffie of een glaasje in onderlinge saamhorigheid, terwijl u kijkt en luistert naar verhalen en muziek geïnspireerd door de mensen voor wie we dit jaar schrijven.
Wij verzorgen een aantrekkelijk programma en schakelen regelmatig naar het hoofdkantoor in Amsterdam.

Je kan meekijken én meedoen met onze groep via Zoom. Laat je zien, vertel en luister waarom we blijven schrijven. Doe mee aan de pubquiz!

MAIL ons op amnestyleiden@gmail.com als je met ons mee wil doen, dan sturen wij je de link naar deze Zoom meeting, informatie over de schrijfpakketjes en waar je de brieven in kan leveren.

Hoe laat?

Van: 16:30 Tot: 19:00

Nuttige info

Verdere informatie over deze uitzending vindt u op de website www.amnestyleiden.nl en op facebook https://www.facebook.com/amnestyleiden.

Wij nodigen u van harte uit om elkaar te ontmoeten in Zoom en zo in gezamenlijkheid te schrijven. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar amnestyleiden@gmail.com. onder vermelding van uw e-mailadres waarop u nadere informatie over toegang tot Zoom wilt ontvangen.

Als u niet aan Zoom kan deelnemen zijn er alternatieve mogelijkheden om te schrijven voor Write for Rights: 1. Via de site van Amnesty Nederland kunt u digitaal schrijven voor deze 10 mensen/groepen, zie ook https://www.amnesty.nl/write-for-rights.
2. Amnesty Amsterdam heeft individuele schrijfpakketten ontwikkeld. Deze schrijfpakketten zijn aan te vragen in Amsterdam via https://www.amnesty.nl/organiseren/over-write-for-rights
3. In de hal van de Centrale Bibliotheek/BplusC (Nieuwstraat 4) en bij De Bakkerij (Oude Rijn 44b) ligt een aantal schrijfpakketjes. Zolang de voorraad strekt kunt u daar een schrijfpakket ophalen van 1-10 december.

U kunt de brieven inleveren bij De Bakkerij dagelijks tussen 10-16 uur of op donderdagmiddag 10 december bij de Romanuszaal van de Hartebrugkerk (poortje in de muur Lange Mare 79).