Write for Rights

Schrijf mee in de centrale bibliotheek in Leiden op zaterdag 9 december

Ook dit jaar kan je meeschrijven voor mensen die groot onrecht is aangedaan. Kom naar de bieb en schrijf onder het genot van koffie of thee en wat lekkers.

We willen autoriteiten die mensenrechten aan hun laars lappen overspoelen met enorme stapels brieven. Met zo'n berg brieven willen wij hen dwingen om mensen eerlijk te behandelen. Want niemand wil te boek staan als onderdrukker, tiran of folteraar.

Dit jaar staat het recht op demonstratie centraal. Schrijf met ons mee naar autoriteiten en vraag hen om snel maatregelen te nemen om gewentensgevangen en activisten vrij te laten en discriminatie te stoppen. We hebben allemaal verschillende voorbeeldbrieven klaar liggen voor iedereen die even mee wil helpen!

We schrijven ook groetenkaarten naar de activisten zelf want voor hen is deze morele steun enorm belangrijk! Laat weten dat ze niet vergeten zijn zodat ze de kracht en moed hebben om vol te houden.

Tijd

Van: 12:00 Tot: 17:00

Locatie

Nieuwstraat 4, 2312KB Leiden

Nuttige info

Kan je niet op de 9e? Er komen ook schrijfpakketten te liggen bij de BplusC bibliotheken in de Nieuwstraat en in Leiderdorp, en bij De Bakkerij aan de Oude Rijn 44B. Meer informatie op leiden.amnesty.nl op Facebook of via amnestyleiden@gmail.com