Write for Rights

Online en offline schrijven met livestream vanuit Stadkamer Centrum

Op donderdag 10 december schrijven wij samen van 10.00 - 18.00 uur tegen onrecht en veranderen levens van mensen. Lokale kunstenaars en performers bieden op deze dag hun kunsten aan om je tijdens het schrijven te begeleiden. Stadkamer Centrum, Zeven Alleetjes 1a, Zwolle Openingswoord door Marike Scholten, coördinator Shelter City Zwolle. Shelter City is een initiatief van Justice and Peace Nederland in samenwerking met een groeiend aantal Shelter City steden en lokale partners in Nederland en in de internationale Shelter City Hubs om mensenrechtenverdedigers wereldwijd te beschermen. Als een mensenrechtenverdediger gevaar loopt, kan hij of zij zich aanmelden voor een tijdelijk verblijf van drie maanden in één van de Nederlandse Shelter Cities https://sheltercity.nl - Mariëtte Jansen zingt a capella liederen over liefde en vrijheid - Jeroen Kraakman draagt een nieuw gedicht voor en nog veel meer leuks. Stadsomroep RTV Focus zendt live uit, zij nemen interviews af met bezoekers en maken via Zoom contact met schrijvers thuis. Aanmelden voor de online event is noodzakelijk. Geef je e-mailadres op en je ontvangt dan kort tevoren een link waarmee je onbeperkt kunt inloggen.

Voor bezoek in de Stadkamer hoef je je niet aan te melden. Kom gewoon langs.

Wees je ervan bewust dat je in beeld kan komen tijdens de uitzending vanuit de Stadkamer. Wil je dat niet, geef dat aan bij een onze vrijwilligers. Cultuurhuis Stadshagen, Werkerlaan 1 In het Cultuurhuis kunt u op gepaste afstand samen schrijven en kaarten versturen van 10.00 - 16.00 uur. Online schrijven met Studentengroep Windesheim 12.30 - 13.30 uur en 17.00 - 19.00 uur. Vraag de Zoomlink aan via info@aisz.amnesty.nl volg ons op: facebook.com/amnestyinternationalzwolle @amnestyzwolle

Hoe laat?

Van: 00:00 Tot: 00:00

Nuttige info

De Stadkamer hanteert uiteraard de RIVM regels omtrent corona. Wees verantwoordelijk en kom niet als je symptomen hebt. Elke bezoeker krijgt een pas zodat wij kunnen bijhouden of het maximaal aantal gasten van 35 (over 2 zalen verdeeld) is bereikt. Dit pasje lever je in bij vertrek, zodat er weer een nieuwe gast naar binnen kan. Het kan dus zijn dat je even moet wachten. Wij schatten een half uur. Houdt daar rekening mee. Wij hopen op je begrip en medewerking om deze dag tot een mooi resultaat te brengen.